torstai 19. heinäkuuta 2012

Suomi - sarvikuonojen maa

Olemme vihdoin kaikki samassa maassa ja tällä viikolla jopa samassa kaupungissa, joten treenattiin parinakin päivänä. Soitettiin Joelin uusia hyviä biisejä ja oli kerta kaikkiaan hienoa soittaa bändin kanssa. Ja sähkistä! Uusien biisejen kohdalla namedroppailtiin ajatuksia kuten Eppu Normaali, The xx, Bon Iver, Randy Newman, J. Karjalainen, Andrew Bird, Feist, Phil Collins... Maanantaina Saastamoisen Ike otti bändistä hienoja kuvia, joista lisää myöhemmin.

Näennäisesti nyt kesän aikana on ehtinyt tapahtua paljon, todellisuudessakin kyllä. M.dulor julkaisi Elämä kiinnostaa -sinkun ja kokopitkä on pöytälaatikossa ja kolistelee siihen malliin, että kohta se varmaan tulee ulos. Sinkku on soinut radiossa se on ollut mahtavaa. Palaute on noin muutenkin ollut lehtijuttuja myöten positiivista.

Valmistaudumme todennäköisesti ennenkokemattoman runsaaseen keikkasyksyyn ja jokunen keikka onkin jo sovittu. Ensimmäinen onkin sitten 24.8.2012 Tavastialla Jätkäjätkien kanssa. Suurimmalle osalle bändistämme eka veto Suomen rock-mekassa. Ei taatusti viimeinen!

http://www.tavastia.fi/tapahtuma/23378

Pekka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti