tiistai 16. heinäkuuta 2013

Pimeys-leiri heinäkuussa


Saavuimme Lauhammaahan saaristosta, kesäjuhlilta, kaupunkilomalta ja Uudestakaupungista. Autoon oli pakattu hyppysellinen hyvää mieltä ja erilaisia instrumentteja. 
Tarkoituksenamme oli soittaa jamia e:stä ja tutustua uusiin biisilöihin, joita Pekka ja Joel olivat tahoillaan kynäilleet. Ekana iltana pari biisiä ja saunomista, Aapo toi paitalastin.Herätyskello soi ja kellokortti leimataan. Biisitehtaan mäntä hakkaa vimmatusti. Polttoaineena lihapullia ja myöhemmin kanakeittoa. Lauhassa tarjoilut ovat matkamiehen mieleen. Soitto ei soi ilman soppaa. Tämän tiesi jo Paul McCartney ja jakoi viisautensa Julius Mauraselle. Hänen suustaan tieto kulkeutui suoraan meidän korviimme. 

Hyväsen Heikki toimi hovikuvaajana ja tallensi ilot ja surut. Zoom-tallennin tallensi biisidemot, joita kertyi lopulta hämmästyttävänkin paljon. Välillä herpaannuimme myös rautalanka- ja ambient-jammailuun, lenkkeilyyn ja riitelyyn. Sitten taas saunottiin ja uitiin. Grillattiin ja puitiin. Pomokin soitteli, tosin vain puhelimella.

Viimeisenä aamuna demottiin vielä pari biisiä. Kasattiin kamat ja otettiin loppu-wouwoijee. Loistava, intensiivinen ja hauska sessio. Tuliaisina paljon uutta purtavaa! Tällä hetkellä matkalla Helsinkiin sillipurkissa.

Muut on jo menneet -levyä voi muuten äänestää YleX:n Alkuvuoden parhaat levyt -äänestyksessä täällä näin:


Pimeys

1 kommentti:

  1. Kuulin Pimeys-biisin jossain yöradiossa, ja rakastuin oikopäätä.

    VastaaPoista