maanantai 22. joulukuuta 2014

Matka jatkuu - Aika tihentyy


(kirjoitettu 19.12.2014)
Matkalla Oulusta Saloon. Transporter nielee kilometreja ja Iron Maiden soi. Huonomminkin olla voi(s).

Salossa esiinnymme nuoren ja lupaavan Tiisu-yhtyeen kanssa. Oulussa keikkakaverina oli Lieminen. Artisti voi tehdä keikkoja monella tapaa. Lieminen ja DJ Hercules saapuivat Oulun keikalle lentokoneella dj-kamat yhdessä repussa. Meillä oli autollinen romua ja 9h ajomatka alla. Toisin sanoen latausta meillä oli!

Lumeton joulukuu on melkoisen pimeää aikaa tien päällä. Pieniä eläimiä näkee paljon. Toiset vipeltävät, toiset ovat Tommi Liimatan sanoin marjapussin näköisiä. Huomenna soitamme vielä toisen keikan Tiisun kanssa. Tiisu on kertakaikkiaan merkittävän lahjakas ja räjähtävä yhtye, jolta voimme odottaa suuria tässä rockin pyhässä yhteydessä. Muun hyvän lisäksi ovat todellisia unelmavävyjä. Alla kuva Pimeyden ja Tiisun YYA-sopimuksen (Ystävyys, Yhteistyö ja Avunanto) kirjaustilaisuudesta.Joulukuun 26. päivä saa ensi-iltansa Taru Mäkelän uusi elokuva "Eila, Rampe ja Likka". Pimeyden "Hetki vielä" kuullaan levyn tunnarina ja joku on voinut bongata trailerinkin TV:stä. Pimeys on nykyään myös audiovisuaalinen yhtye. Alla "Hetki vielä"-musavideo, jossa mukana matskua elokuvasta.


Mutta nyt löpinät sikseen, Pimeyden uutta levyähän me tässä autossa kaikki odotellaan ja niin toivottavasti tekin. Ja kohtahan se jo ilmestyykin. Siihen on tällä päivämäärällä aikaa alle kuukausi. Levy julkaistaan 16.1.2015 ja sen nimi on Aika tihentyy. Levy sisältää 11 uutta Pimeys-biisiä. Olemme siitä mahdottoman ylpeitä ja iloisia!
Levyn biisilista näyttää tältä:
Muistin sen toisin
Hetki vielä
Nuoruuden kaupunki
Meeri
Nostokurjet
Lähdetään
Ei saa luovuttaa
Aivan erilainen
Salaisuus
Joku syntyy, joku kuolee
Maalaa meidät

Fyysinen levy julkaistaan vinyylinä ja cd:nä. Levyn voi tilata ennakkoon vaikkapa täältä:

Levyn tuotti Tuomas Ilmavirta, blogistakin tuttu M.dulorin Pomo. Bändin äänitti Petraxissa Studio Kekkosen ulkoilmaministeri, Julius Mauranen. Hetki vielä -kappaleen äänitti Atomic Spa -studiolla Lahden Reippaan kasvatti, Jyrki Tuovinen. Jyrki niin ikään miksasi noin puolet levyn biiseistä. Toisen puolen miksasi Keravan kolli, Miikka Huttunen. Äänitysassistentteina toimivat Heikki Hyvänen, Arttu Aalto sekä Kalle Keskikuru. Päälleäänitykset teimme erinäisissä kohteissa yhdessä Pomon kanssa. Masteroinnin teki one and only Svante Forsbäck. Upean kannen suunnitteli Otto Donner (nuorempi) ja kannen valokuvat otti legendaarisen “semisexy, semihippi” Nauska. 

Levyjulkkareita juhlitaan 31.1.2015 Tavastialla. 

Toivotamme kaikki tervetulleeksi julkkareihin ja kiitämme teitä hienosta vuodesta!

Pekka / Pimeys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti