lauantai 17. joulukuuta 2011

Hyvät hyssykät

Huom. biisien nimet ovat työnimiä.

Ei oltu ihan tyytyväisiä eiliseen Helsinki-biisin alun ottoon. Jotenka kiskastiin se sitten vielä uudemman kerran ensin Jukkiksen kanssa akkariosiot ja sitten perään bändin kanssa biisi loppuun. Haikeaa lopputekstitunnelmaa. Akuliina soittaa tähän vielä trumpetin.

Seuraavaksi soitettiin yks bändin ihan ekoista biiseistä eli Rakennukset. Eka otto oli erittäin hektinen. Soitettiin sit myös klikin kans pari ottoa, mutta tuntui vähän väkinäiseltä. Homma loksahti kuitenkin uomiinsa vähän hitaammallta tempolla ja lopputuloksena hiomaton timantti.

Tokana vedettiin Elämä kiinnostaa. Helppoa ja hauskaa. Ei oikeestaan ongelmia. Tähän pitää vaan äänitellä jälkeenpäin vähän akkareita ja lisää sähkiksiä.

Seuraavaksi oli sitten vuorossa Joelin synkkien biisien putki. Ekana Kunnia. Tästä tuli todella kova. isoa soundia ilman että soitettiin erityisen isosti. Piinaavaa ja painavaa. Tässä vaiheessa taidettiin myös lukita Pimeyden prinsiipit: tiukkuus - jylhyys - ystävyys, tietyin ehdoin.

Joelin Turku soitettiin melko samalla setupilla. Tää on kaikille vanhoille naisille yleisössä. Tähänkin luvassa Akuliinan ihanan herkkää ja pohjois-eurooppalaista trumpettia.

Vielä oli jäljellä Muut on jo menneet, joka on todellinen eepos. Siinäkin tajuttiin jättää ilmaa sovitukseen ja prkl että voi noin yksinkertainen rumpukomppi kuulostaa noin törkeen hyvältä.

Keräiltiin kamat ja tunnelma säilyi mahtavana koko päivän. Aika hyvä tahti myös - 8 tuntia, 6 biisiä + lounastauko. Kokemus tuo varmuuden. Kokemus luo Pimeyden.

Pekka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti